Kentät WiseGolf | Nordcenter


 

 

Puistomainen Benz ja
​​​​​​​haasteellinen Fream.

Nordcenterin Benz ja Fream kentät tarjoavat hulppeat puitteet sekä harraste- että kilpapelaajille.
​​​​​​​Nordcenter oli Suomen paras kahden golfkentän golfkeskus Golfpisteen kenttärankingissä 2021. Tutustu ja varaa lähtöaikasi.

​​​​​​​​​

​​​​​​​Nordcenterin ​​​​​​​Benz ja Fream kentät​​​​​​​

Fream 2. ja Benz 4. paras

​​​​​​​Golfpisteen kenttärankingissä 2023


Amerikkalaisen Bradford Benzin suunnittelema puistomainen Benz-kenttä avattiin vuonna 1993. Paikalle saavuttuasi viihdyt täällä varmasti!

Amerikkalaisen Ronald W. Freamin suunnittelema Fream avattiin elokuussa 1988 ja uudistettiin vuonna 2008 jolloin valmistuttuaan siitä tuli lippulaiva niin rakennustavoiltaan kuin puitteiltaan.​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​



​​​​​​​Varaa starttiaikasi kentiltämme

Alla kenttiemme varaustilannenäyttö, jota voit kirjautuneena käyttää starttiaikasi varaukseen. Jos et ole kirjautunut tai se ei muusta teknisestä syystä aukene sinulle, käytä kahta vaihtoehtoista tapaa:

WISEGOLF SOVELLUSTA

CADDIEMASTERIA




​​​​​​​Tutustu paremmin kenttiin ja niiden lähipäivien tapahtumiin

Alla molempien kenttien omat sivustonsa sekä tapatumakalenterit, joihin pyrimme keräämään ne lähipäivien tapahtumat, jotka vaikuttavat kentän pelattavuuteen. Voit ilmoittautua tapahtumaan "Lisätietoja" -sarakkeen painikkeella.

BENZ
​​​​​​​leppoisa metsäylänkökenttä

Amerikkalaisen Bradford Benzin suunnittelema puistomainen metsäylängöllä kiertävä Benz-kenttä, jota luonnehtivat leveät väylät, kauniit metsälammet ja kumpujen ympäröimät greenit.
​​​​​​​Suomen 4. paras golfkenttä ​​​​Golfpisteen kenttärankingissä 2023.

Lue lisää

FREAM
​​​​​​​ ota haaste vastaan

​​​​​​​Amerikkalaisen Ronald W. Freamin suunnitteleman Fream-kentän mieleenpainuvimpia ominaisuuksia ovat sen vaihteleva maasto sekä huikeat maisemat vehmaasta merenrannasta jylhien korkeuserojen metsäylänköön ja kartanon vanhaan puistoalueeseen.
​​​​​​​Suomen 2. paras golfkenttä ​​​Golfpisteen kenttärankingissä 2023.​​​​​​​
​​​​​​​

Lue lisää

Harjoitusalueet
lähipeliharjoittelu, range ja par-3 harjoituskenttä

Keskellä Nordcenteriä välittömästi väylien läheisyydessä käytettävissä on useita harjoitusalueita, range ja PAR-3 harjoituskenttä

Lue lisää



Pelin jälkeen voit nauttia kartanon herkuista ja majoittua meillä

Pelin aikana ja sen jälkeen voit nauttia ravintolan ja kioskin herkuista. Voit myös majoittua meillä joko lyhyemmän tai pidemmän aikaan, vaikka koko lomasi. Mikäli veneilijänä haluat tulla ja majoittua veneessäsi, käytettävissäsi on Freamin vieressä sijaitseva vierasvenesatama.

Sauna- ja suihkutilat

​​​​​​​Kuntosalirakennuksen tiloista löytyy sauna sekä suihkutilat. Poikkeavat aukioloajat löytyvät painikkeella "Aukioloajat".

Lue lisää

Ravintola - Restaurang
​​​​​​​ÅminneGård

Tunnelmallinen kartanoravintolamme tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä. Voit varata tilamme erikokoisiin ja -näköisiin tilaisuuksiin aina perheen kesäjuhlista, valmistujaisjuhliin, hääjuhliin sekä yritystapahtumiin.​​​​​​​

Lue lisää

Useita majoituskohteita ja vierasvenesatama

Nordcenterissä on tarjolla useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja mukaanlukien vierasvenesatamamme. Tutustu majoitusmahdollisuuksiin, selvitä varaustilanne ja varaa oma majoituksesi tai peli- ja majoituspakettisi.

Lue lisää




Kentänhoidossa tapahtuu »​​​​​​​​​​​​​​

Kevättä tekemässä. Jäisimmät väylät ovat saaneet hiekkakattauksen sulamisen nopeuttamiseksi

Kentänhoidon maaliskuun kuulumisia

Onpahan taas ollut talvi! Helmikuussa on riittänyt niin kovia pakkasia, kuin lauhempia sateisia jaksoja.

Lue lisää

Nordcenter saa kiitosta vuoden 2023 Golfpisteen kenttärankingissa

Nordcenter pärjäsi loistavasti Golfpisteen vuoden 2023 kenttärankingissa

Lue lisää

Viheriöiden puhdistus alkoi 18.12.2023 lumien linkouksella.Vesisade ja lämmin sää uhkasi painua lumipeitteen läpi, jäätyen viheriöiden pintaan. Lumet lingottiin pois, jonka jälkeen pinnasta vielä kolattiin loska, jotta pinta olisi mahdollisimman puhdas.

Kentänhoidon kuulumisia Tammikuu 2024

Nautitaan kauniista talvikeleistä ja hienoista hiihtoladuista niin kauan kun niitä vielä on. Toivomme aikaista kevättä tämän pitkän talven jälkeen.

Lue lisää

Ulkoilureitti talvi 23-24

Kentänhoidon kuulumisia joulukuu 2023

Talven työt, hiihtoladut ja kävelylenkit

Lue lisää